Hoe genereert VGGE meer omzet voor ondernemers?

Bij de VGGE doen we al jaren ons best om zoveel mogelijk websites en platformen te bouwen en vervolgens te ranken in de zoekmachine om daar vervolgens organische opdrachten uit te vergaren.

Inmiddels kunnen we dit volledig gericht op de doelgroep van de regionale ondernemer en onderhouden we boven de 100 assets op weekbasis om van nieuwe opdrachten te worden voorzien.

Voorbeeld: Verhuisbedrijf

  1. Jan heeft een verhuisbedrijf in de provincie Limburg en wil graag uitbreiden met een extra team om vervolgens extra opdrachten aan te nemen.
  2. De VGGE heeft toevallig een of meerdere kanalen en websites als verhuisbedrijf in de provincie Limburg. Die verhuisopdrachten die binnen komen via onze kanalen, nemen we zelf niet aan.
  3. Wij werken exclusief met 1 verhuisbedrijf in de regio (als voorbeeld Verhuisbedrijf Limburg) die bijna alle opdrachten aan neemt en uitvoert tegen een interessant tarief per klus.
  4. Verhuisbedrijf Limburg is zo succesvol, dat de eigenaar de deuren dicht gooit van zijn verhuisonderneming. Zo stopt dus vanzelfsprekend ook onze overeenkomst.
  5. Jan ontvangt een (exclusief) belletje van de VGGE met het aanbod om alle binnenkomende klussen in de regio aan te nemen.

Kan ik zomaar partner worden?

Om een partnership met de VGGE aan te gaan dient je onderneming aan een aantal voorwaarden te voldoen. Ook met de persoon (de ondernemer) dient het een match te zijn met de VGGE in o.a denkwijze, gedrevenheid & motivatie voor het vooruitzicht van je onderneming.

Uit ervaring is namelijk gebleken dat wij ondernemers daadwerkelijk laten groeien omdat ze geen kosten hebben aan opdrachten die ze niet aannemen, gepaard met een investering vooraf van maarliefst 0 euro.

Ook hebben we onze ervaring laten leren dat niet iedere ondernemer de opdrachten aan kan nemen die via onze kanalen binnen stromen. In sommige gebieden van Nederland kan dit namelijk veel zijn. Zonder de wil om je onderneming uit te breiden en te ontwikkelen is een partnership met de VGGE niet mogelijk.

Maar geen zorgen, partner worden is niet onmogelijk.

Wanneer we jou meer klanten en omzet kunnen bieden voor je onderneming, groeien wij natuurlijk met je mee. Om die reden zitten we alsnog graag aan tafel met de ondernemer met ideeën, om te bekijken of er alsnog een match kan ontstaan.