Benieuwd naar een samenwerking?

We staan open om je ideeën aan te horen en delen vervolgens graag tips uit voor een potentiële samenwerking. Partners hebben een 06 nummer van hun account manager voor direct contact. Voor nieuwe ondernemers hebben we onderstaand formulier opgezet om zo spoedig als mogelijk een reactie terug te kunnen verwachten.

Vul onderstaande gegevens in

Veelgestelde vragen en antwoorden

VGGE is een exclusieve lead-generatie organisatie die ondernemers in verschillende branches voorziet van voortdurende opdrachten en klussen via prestatiegerichte marketing en een optimaal netwerk.

Partners worden op exclusieve wijze geselecteerd door VGGE. Als je voldoet aan de capaciteitsvereisten en bereid bent te groeien op lange termijn, kun je de mogelijkheden tot een samenwerking bespreken.

VGGE is geen commerciële organisatie maar een exclusieve partner die volledig geautomatiseerde klantenwerving biedt in jouw branche, met meer dan 10 jaar expertise en dominante posities in zoekmachines. Bepaalde kanalen waar leads op binnen stromen worden dan exclusief aan jouw onderneming gegeven en gaan niet naar de concurrent.

VGGE zorgt voor continue opdrachten, dominante organische posities in zoekmachines, voorkomt dure investeringen, en biedt exclusieve partnerships met meer dan 10 jaar expertise.

Partners moeten de wil en capaciteit hebben om te groeien, zich richten op lange-termijn partnerships, en VGGE vraagt geen vreemde vergoedingen vooraf.

VGGE levert veel werk aan partners door middel van warme leads op regionale websites die volledig in ons bezit zijn, helpt bij het tackelen van opdrachten voor optimale groei, en biedt exclusieve account managers voor een op maat gemaakte groeistrategie.

VGGE onderscheidt zich doordat het geen marketingbureau is met kosten voor specifieke diensten, maar een organisatie die alles organisch doet in samenwerking als een partnership.

VGGE groeit samen zonder extra financiële lasten voor partners. De samenwerking is gebaseerd op wederzijdse groei zonder vreemde vergoedingen vooraf.

Na het bekijken van de kanalen en het vaststellen van een mogelijke match, overhandigt VGGE alle relevante informatie over hoe nieuwe opdrachten worden vergaard. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden tot een partnership.

 

VGGE werkt volledig exclusief en als partners. Ze hebben geen klanten en streven naar eerlijke, gedreven samenwerkingen zonder commerciële belangen.